pusztából a világba?!...

Egy kis magyarázat a címhez.

Tényleg azt gondoljuk, hogy pusztai (értsd: egyszerűsített, primitív, buta) hozzáállással nemhogy lekörözzük, de egyáltalán utolérjük a világot (benne pl. az EU-t)?

Merthogy iszonyú a felháborodás, hogy azok miért, mi meg miért nem???

Persze, csak akkor meg kellene próbálni kb. valami hasonló szolgáltatási színvonallal előállni, nem?

Most had ne példálózzak a vendéglátással, mert a "nagy magyar vendégszeretet" helyett azért elég (sőt túl) sokszor találkozunk, a "kis magyar valósággal".

Ilyenbe futottam bele két nap alatt két különböző helyen.

Az egyik a Lexus (Buda). Bár odaírtam, hogy Buda (egyszer volt Pest is, az se volt jobb..), de ma már csak egy van Bp-en. Na kb. úgy is állnak hozzá, hogy máshoz úgyse mehetsz!

Kaptam két napra egy Lexus RX400h-t. Tényleg elég jó kis vas, de amikor visszavittem, azt se kérdezték meg, hogy tetszett-e???... Ennyire nem akarják eladni? (mert ajánlatot se erőltettek, nem akarom-e megvenni?). Akkor miért adták oda két napra??

Ma voltunk náluk ismét egy más ügyben, de kb. úgy viselkedtek, mint akik meg vannak sértődve, hogy már megint ügyfél...

Amúgy meg elvileg abból élnek(?) hogy luxus autókat adnak el....

Welcome Hungary 2011!

Más.

Bankban voltunk egy családtagommal, folyószámla hitel ügyben. Ami azért nem rossz biznisz a banknak. Oda megy a fizu, keresnek rajta szépen.

Ehhez képest itt is úgy viselkedtek, mintha nem a mi pénzünkből élnének, hanem szoc.segélyért mentünk volna! 

Bosszantó! Mit akarunk mi a nagyvilágban (EU-ban), ha ennyire szarul csináljuk a dolgainkat?! Előbb a fejekben kellene rendet tenni, azt hiszem.. :(