Új fajta ingatlan finanszírozás!

"Az ingatlan örök érték!" Tarja a mondás.

Aztán persze láttunk már olyat, amikor az ingatlan ára esik. Nem is keveset!

És ha éppen (agyon) hitelezett ingatlanban ülsz, akkor ez lehet könnyen forró helyzet (forró pite, ahogy manapság mondják..).

Jó magyar szokás szerint ("az én házam az én váram!") a lakosság kb. 90%-a saját ingatlanában lakik. Legalábbis addig, amíg a "Bank" rá nem teszi a kezét. Mert hiába van a te neveden a tulajdoni lap, ezzel csak annyit értél el, hogy fizethettél némi illetéket, és ha behozzák (van rá némi esély..) az ingatlanadót, akkor fizetheted azt is.

(tényleg csak zárójelben: sokszor hallom az ilyen mondataim után, hogy "de ha bérled, akkor a tulaj is felszámolja neked!" Persze, ha tudja. Ha olyan a piaci helyzet. Magyarországon jó pár éve nem olyan. Tudja ezt mindenki, aki foglalkozik a bérleti piaccal. Aki meg nem, az vessen magára.)

Ha meg nem tudsz rendesen fizetni, előbb utóbb kiraknak a "saját" lakásodból. Szevasz! Ennyi!

Na de a lényeg!

Manapság már nem csak az a két variáció van, hogy megveszed, vagy béreled. Bár (különböző okokból) a lízing és a tartós bérlet nem igazán terjedt el, de ami késik az nem múlik! (csak nem pontos).

Ha érdekel egy olyan koncepció, ahol a megszerezni(!) kívánt ingatlan vételárának 1/2 (igen, fél; 0,5 stb.) százalékát kell befizetned, akkor ne habozz!

Itt egy link, ingyenes a regisztráció, és kapod a részleteket!

Mire vársz? Nincs veszteni valód, csak nyerhetsz!

Nos???

Jaaaaa!!!

A link! Tessék:

ITT VAN! IDE KATTINTS!!